Top

Ruilen & RetournerenRUILEN/RETOURNEREN IS GRATIS (alleen binnen NL, klik hier voor Belgie)

Heb je jouw bestelling ontvangen en wil je iets ruilen of retourneren? Ruilen en retourneren is GRATIS binnen Nederland. Het is belangrijk om de volgende stappen te volgen: Stappenplan Retourneren/Ruilen. Zo kunnen wij jouw retournering goed en snel behandelen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.


GA NAAR HET STAPPENPLAN RETOURNEREN/RUILEN BINNEN NEDERLAND >


RETOURVOORWAARDEN NEDERLAND

 • Je hebt 30 dagen bedenktijd. Dus binnen 30 dagen na aankoop heb je het recht om een aankoop te herroepen en te retourneren.
 • Het artikel mag niet gebruikt of beschadigd zijn. Bij kleding dienen de prijs en merkkaartjes aan het item te hangen. Het liefst zien we ook de originele verpakking retour, hier kunnen namelijk artikelcodes opstaan en dan vergemakkelijkt het retourproces. Heb je breekbare items besteld en wil je deze terugsturen, zorg dan dat je deze heel goed beschermd verpakt, zodat het niet kapot kan gaan.
 • Indien je een ander artikel wilt ontvangen, dan neemt YogaKledingOnline eenmalig de verzendkosten voor het opnieuw versturen voor haar rekening. Wil je dezelfde bestelling nogmaals ruilen, dan wordt er €3,95 verzendkosten in rekening gebracht.
 • Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling, wordt het aankoopbedrag van dit gedeelte binnen 5 werkdagen teruggeboekt op jouw rekening.
 • Bij het retourneren van een volledige bestelling wordt het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen teruggeboekt op jouw rekening.
 • Artikelen die ons inziens gebruikt, gedragen, gewassen of gebroken retour komen, zullen ofwel niet in behandeling genomen worden of extra kosten voor in rekening gebracht worden. We nemen dan telefonisch of per mail contact met je op om de situatie te bespreken.

ER ZIT GEEN RETOURFORMULIER IN MIJN PAKKET, WAT NU?

 • Zit er GEEN ruil/retourformulier in jouw pakket?
  Oeps, dan zijn we die vergeten toe te voegen! Neem even contact met ons op via de Klantenservice, dan helpen we je verder.
 • Klantenservice: bel of whatapp naar: +31 (0)6 8200 8704 of stuur een mail naar info@yogakledingonline.nl
  (Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag ontvang je binnen 3 uur een antwoord per mail. In het weekend proberen we ook zo snel mogelijk te reageren op emails, hou rekening met een responstijd van 8 uur.)
NIEUW BINNEN: