45 Producten

Het branden van wierook kan een hele positieve uitwerking hebben. Afhankelijk van de gebruikte grondstoffen heeft het een lichamelijk of geestelijk effect zoals ontspanning. Wanneer je wierook gaat branden is het belangrijk om dit op een veilige manier te doen zodat je hierbij echt kunt genieten van de geur en werking zonder zorgen te hebben over brandplekken. Je maakt hierbij gebruik van een wierookhouder welke verkrijgbaar zijn in allerlei vormen en maten. Lees verder en ontdek meer over ons ruime aanbod zodat jij weet welke wierookhouder het beste bij jou past. Door de verschillende stijlen is het erg leuk om een wierookhouder te kiezen die je met veel plezier kunt gaan gebruiken.

Veilig branden van wierook met een wierookhouder

Tijdens het branden van wierook stokjes of kegels wil je zorgeloos kunnen genieten van de geuren en effecten. Dit kan alleen als je hier veilig gebruik van maakt. Dit doe je met een wierookhouder. Hier plaats je de wierook in of op zodat er geen risico op brandplekken bestaat. De houders hebben een of meerdere kleine openingen waar je de stokjes in kunt plaatsen. Hierdoor is het brandbare deel vrij zodat het veilig kan smoren. De materialen waarvan de wierookhouders gemaakt worden zijn allemaal veilig te gebruiken en zien er daarnaast ook nog eens prachtig uit.

Wierook kegels branden in huis

Een wierook kegel is een minder bekende vorm als de stokjes maar is daardoor niet minder prettig in gebruik. Je hebt hiervoor wel een ander soort wierookhouder nodig. Een kegel is gemaakt van een mengsel van grondstoffen maar er zit geen hout in zoals in de bekende stokjes. Het is belangrijk dat je wierookhouder de ruimte biedt voor de kegel om stabiel te kunnen staan. Je laat deze branden door hem aan te steken bij het puntje, het geheel zal gaan smoren totdat alles is opgebrand. Hierom is het erg belangrijk dat de ondergrond niet brandbaar is zodat het branden van een kegel in de wierookhouder ook werkelijk veilig is.

Meerdere stokjes tegelijk gebruiken

In een wierookhouder kun je een of meerdere stokjes tegelijk laten branden. Wat je nodig hebt ligt helemaal aan de behoefte die je hebt. Elke grondstof heeft een eigen werking en soms is het combineren hiervan wenselijk. Je kunt dan meerdere houders gebruiken of je kunt kiezen voor een mooie wierookhouder welke de mogelijkheid biedt om meerdere stokjes tegelijk te laten smoren. Het is bij combineren belangrijk om te weten welk effect en welke geur de wierook heeft. Het combineren kan namelijk een erg gunstig effect hebben als je weet waar je mee bezig bent.

Symbolen op de wierookhouder

Als je kijk binnen ons assortiment dan zie je dat er veel verschillende symbolen voorbij komen. Zo zie je een wierookhouder in de vorm van een lotus maar ook de 7 chakra’s komen voorbij. Al deze symbolen hebben een eigen betekenis die te maken hebben met de geest en de groei hiervan. Wierook wordt vaak gebrand tijdens het mediteren en de symbolen die je ziet zijn hierbij erg belangrijk. Zo staat de lotusbloem voor puurheid, zuiverheid en groei. Chakra’s zijn de 7 energiepunten in je lichaam welke in balans moeten zijn. Zoals deze symbolen hebben alle anderen ook een eigen betekenis, het is wel leuk om te weten wat het symbool betekend voordat je een product aanschaft. Als je kiest wat bij jou past zal het gevoel hierbij heel anders zijn.

Kiezen uit een ruim aanbod

Wij bieden graag veel opties aan zodat er ook voor jou zeker een mooie optie tussen zit. Je vindt in ons assortiment een wierookhouder voor een of meerdere stokjes en wij bieden ook producten aan voor het branden van kegels. Elk product ziet er weer anders uit en zal een andere uitstraling hebben. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, patronen en symbolen waardoor je echt kunt gaan voor een product wat past bij jouw geestelijke ontwikkeling.

Bestel jouw wierookhouder online

Als je wierook wilt laten branden in huis is het belangrijk om hierbij gebruik te maken van een veilige wierookhouder van goede kwaliteit. Door bij ons te bestellen weet je dat je altijd de beste producten in huis haalt zodat je zorgeloos kunt genieten van de geuren en effecten. Daarnaast heb je ook nog het voordeel dat je ons werkelijk alles kunt vragen, wij zullen dan samen met jou opzoek gaan naar de wierookhouder die het beste past bij wat jij nodig hebt. Online bestellen is lang niet meer zo lastig als het voorheen is geweest en je hoeft niet langer dagen te wachten om je bestelling te ontvangen. Als je bij ons besteld voor 17:30 uur ontvang je de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al. Brand wierook in huis op een veilige manier en geniet van de positieve effecten. Shop daarom voor een wierookhouder uit het Home & Lifestyle assortiment van Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder