12 Producten

Gebruik maken van wierook heeft afhankelijk van de grondstoffen een bepaald effect. Zo kun je hier bijvoorbeeld ontspannen van raken of je gelukkig voelen. Geur kan associaties oproepen waardoor het een sterk effect op de geest kan hebben. Wanneer wij het hebben over het branden van wierook zal je waarschijnlijk als eerste denken aan de stokjes maar er is ook nog een andere vorm die wij aanbieden. Wierook kegels zijn misschien minder bekend maar dat betekend niet dat het effect hiervan anders is. Het verschil zit vooral in de manier van branden en uiteraard in hoe het gemaakt is. Wij bieden wierook kegels aan en daarnaast ook de houders om deze veilig op te laten branden. Ons assortiment bestaat uit zoveel meer als alleen yoga kleding. Lees verder en ontdek meer over de wierook kegels die wij aanbieden.

Hoe gebruik je wierook kegels?

Wanneer je gekozen hebt om gebruik te maken van wierook kegels is misschien de vraag in je opgekomen hoe je deze eigenlijk moet laten branden. Bij een stokje is vaak duidelijk dat je deze in een houder plaatst en de andere kant aansteekt. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor wierook kegels. Je plaatst deze met de platte kant op een wierookhouder zodat deze stevig staat. Vervolgens steek je de andere kant aan, dit is dus bij het puntje. Het vlammetje blaas je uit zodat de kegel zal gaan smoren. Je kunt deze laten branden tot er slechts een hoopje as over is.

Bestel wierook kegels bij Yogakleding Online

Als je wierook kegels wilt laten branden is het belangrijk om de juiste variant te kiezen en om dit veilig te doen. Door bij ons te bestellen weet je dat je altijd de beste producten in huis haalt zodat je zorgeloos kunt genieten van de geuren en effecten. Het gebruik van wierook kegels is erg eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is aansteken en genieten. Online bestellen van deze kegels is erg eenvoudig. Bij elk product lees je een duidelijke omschrijving zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast vind je alle bijpassende producten zoals een wierookhouder ook binnen ons assortiment. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en bestel de wierook kegels die passen bij jouw smaak online bij het Home & Lifestyle assortiment van Yogakleding Online. Als je voor 17:30 uur besteld heb je de bestelling veelal de volgende dag al in huis.

Lees meer
Lees minder