Top

Halve Maan Kussen Turquoise - Flowee

  • Hale maan meditatie kussen turquoise flowee
34,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Halve Maan Kussen Turquoise - Flowee

Flowee


Het Halve Maan Kussen Turquoise– Flowee heeft een mooie print, is gemaakt van stevig canvas gevuld met 
boekweitkaf en heeft een sterke ritssluiting. Het boekweit kan na verloop van tijd wat inzakken, maar dankzij de makkelijke opening kun je dit eenvoudig bijvullen met het boekweitkaf uit onze webshop. 

Een meditatiekussen is een handig hulpmiddel om extra te ontspannen en al jouw gedachten los te laten tijdens het mediteren. Bij het mediteren is het belangrijk dat je een goede houding vindt waarbij je zo min mogelijk wordt afgeleid door bijvoorbeeld pijntjes. Zo zijn de lotushouding en kleermakerszit houdingen waarin je voor langere tijd prettig kunt zitten. Toch kun je ook bij deze houdingen ongemakken ervaren. Een meditatiekussen is dan een uitkomst.

 

Meditatie kussens vind je in verschillende vormen en maten, zoals bijvoorbeeld het halve maan kussen. Halve maan kussens zoals bijvoorbeeld het Halve Maan Kussen Turquoise– Flowee zorgen er dankzij het schuine zitvlak voor dat je gemakkelijker rechtop zit. Halvemaankussens zijn net wat lager dan ronde meditatiekussens waardoor deze goed geschikt zijn voor de kleermakerszit. Ook geven halvemaankussens extra ondersteuning aan jouw dijbenen en zorgt het kussen ervoor dat jouw bekken iets meer kantelt.

 

Het Halve Maan Kussen Turquoise– Flowee heeft een mooie print, is gemaakt van stevig canvas gevuld met boekweitkaf en heeft een sterke ritssluiting. Het boekweit kan na verloop van tijd wat inzakken, maar dankzij de makkelijke opening kun je dit eenvoudig bijvullen met het boekweitkaf uit onze webshop. 

• Merk: Flowee
• Kleur: Turquoise
• Afmetingen: 42cm x 20cm en circa 12 cm hoog
• Materiaal: canvas
• Vulling: Boekweitkaf (hervulbaar)
• Gewicht: Circa 2kg

• Wasvoorschriften: buitenhoes is na verwijderen vulling (koud tot handwarm) wasbaar.

Beschikbaar in de volgende kleuren:

meditatiekussen-turquoise-yogastyles


> Alle Halve Maan Kussens
> Alle Meditatiekussens
> Alles uit meditatiekussen effen
> Meer van Flowee


KLANTREVIEWS (0)
Type de code over