Top

Halve Maan Kussen Grijs - Flowee

  • Halve maan meditatie kussen grijs flowee
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
34,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Halve Maan Kussen Grijs - Flowee

Flowee

 
Het Halve Maan Kussen Grijs – Flowee heeft een prachtige print, is gemaakt van stevig canvas gevuld met boekweitkaf en heeft een sterke ritssluiting. Het boekweit kan na verloop van tijd wat inzakken, maar dankzij de makkelijke opening kun je dit eenvoudig bijvullen met het 
boekweitkaf uit onze webshop. 

Een meditatiekussen kan jou helpen extra te ontspannen tijdens het mediteren. Bij het mediteren is het belangrijk dat je een fijne houding vindt waarbij je zo min mogelijk wordt afgeleid door bijvoorbeeld pijntjes. Zo zijn de lotushouding en kleermakerszit houdingen waarin je voor langere tijd prettig kunt zitten. Toch kun je ook bij deze houdingen ongemakken ervaren. Een meditatiekussen is dan een uitkomst.

 

Meditatie kussens vind je in verschillende vormen en maten, zoals bijvoorbeeld het halve maan kussen. Halve maan kussens zoals bijvoorbeeld het Halve Maan Kussen Grijs – Flowee zorgen er dankzij het schuine zitvlak voor dat je gemakkelijker rechtop zit. Halvemaankussens zijn net wat lager dan ronde meditatiekussens waardoor deze goed geschikt zijn voor de kleermakerszit. Ook geven halvemaankussens extra ondersteuning aan jouw dijbenen en zorgt het kussen ervoor dat jouw bekken iets meer kantelt.

 

Het Halve Maan Kussen Grijs – Flowee heeft een prachtige print, is gemaakt van stevig canvas gevuld met boekweitkaf en heeft een sterke ritssluiting. Het boekweit kan na verloop van tijd wat inzakken, maar dankzij de makkelijke opening kun je dit eenvoudig bijvullen met het boekweitkaf uit onze webshop. 

 

• Merk: Flowee
• Kleur: Grijs
• Afmetingen: 42cm x 20cm en circa 12 cm hoog
• Materiaal: canvas
• Vulling: Boekweitkaf (hervulbaar)
• Gewicht: Circa 2kg

• Wasvoorschriften: buitenhoes is na verwijderen vulling (koud tot handwarm) wasbaar.

Beschikbaar in de volgende kleuren:

meditatiekussen-turquoise-yogastyles

> Alle Halve Maan Kussens
> Alle Meditatiekussens
> Alles uit meditatiekussen effen
> Meer van Flowee


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

R. V (13-12-2017) FullFullFullFullFull Fijn kussen, heb er ook het oogkussen van en wat heerlijke thee erbij, ik ben weer tevreden. Jullie pakketjes zijn erg leuk om te ontvangen. tot een volgende keer.