Top

Gouden Driehoek Edelstenen

  • Gouden driehoek stenen
  • Gouden driehoek edelstenen
  • Edelstenen gouden driehoek
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
7,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Gouden Driehoek Edelstenen - Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts

Deze drie steen soorten bij elkaar kunnen een positief resultaat geven wat ook wel ' de gouden driehoek ' genoemd wordt. De drie stenen dienen in een driehoek geplaatst te worden om de beste energiestroming in huis te bewerkstelligen. De gouden driehoek kan op verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld één grote gouden driehoek voor een heel huis centraal in het huis geplaatst, of diverse kleinere driehoeken in de diverse vertrekken en of praktijkruimte. 

• Gewicht: 3x­ ± 70 g
• Afmetingen: 2 - 3 mm
• Inhoud: Amethist, Rozekwarts, bergkristal


Werking van de drie stenen afzonderlijk:

Amethist: Zorgt ervoor dat je sneller ontspannen bent en hierdoor minder chaotisch in het hoofd. Het heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en helpt hierdoor goed tegen stress en spanning. De steen kan zorgen voor een goede nachtrust maar helpt ook erg goed bij hoofdpijnklachten zoals migraine.
Bergkristal: Zorgt ervoor dat energie in ruimte gereinigd kan worden maar kan ook de aura van een mens reinigen. De energie van bergkristal is activerend, het maakt vitaler en werkt tegen pijn.
Rozenkwarts: is de steen van de liefde en het hart en zorgt daarmee voor zachtheid, liefde en pure emoties. Hierbij kan je denken aan vrede, liefde en gezelligheid in huis. Het zorgt voor een emotionele balans, je leert ermee van jezelf maar ook van andere te houden. Rozenkwarts heeft een positieve invloed op je slaap, pijn, balans.

Hoe gebruik je de stenen:

Eerst dienen de stenen goed gereinigd te worden dit kun je op verschillende manier doen. 
Water: Leg de stenen in een kom en vul die met water, zet de kom in de avond onder een druppelende kraan. De volgende dag zijn de stenen schoon.
Himalaya zout: Zorg dat de stenen geheel bedekt zijn met zout 24 uur lang, hierna afspelen en kun je de stenen gebruiken.
Aarde: Je kunt de stenen ook begraven in aarde. Dit is een zeer diepe reiniging doordat je de stenen in het element plaatst waar hij ontstaan is. Plaats de stenen ongeveer 50cm diep nadat je ze met water hebt afgespoeld en in een katoenen doek hebt gewikkeld. Na drie weken kun je de stenen weer opgraven.

edelsteen-flesje-bergkristalKLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Mattie (06-04-2017) FullFullFullFullFull van een vriendin ontvangen als lief gebaar omdat ik deze nu wel kan gebruiken. wat lief zeg!