0 Producten

Wij bieden in ons assortiment zoveel meer producten aan als alleen maar yoga kleding en producten voor meditatie. Zo hebben wij ook witte salie in ons assortiment opgenomen. Dit is een middel waarvan de werking erg wordt gewaardeerd. Het kan namelijk gebruikt worden voor het reinigen van ruimten waardoor negatieve energie verdwijnt. Het gebruik hiervan is al erg oud maar toch zijn veel mensen hier niet mee bekend. Lees verder en dan vertellen wij meer over het gebruik van witte salie en het kiezen van de juiste variant. Het is een middel wat voor iedereen een positieve uitwerking kan hebben mits het op de juiste manier gebruikt wordt.

Wat is witte salie?

Witte salie is een kruid waarvan de werking alom erg bekend is. Het wordt veel gebruikt in verschillende culturen. Toch weten veel mensen niet wat het nu eigenlijk is. Het zijn gedroogde bladeren afkomstig van de Salvia Apiana. Het blad heeft een zilverachtige kleur en heeft een zeer kenmerkende geur. De bladeren van de plant kunnen gedroogd worden en als deze aangestoken worden hebben ze een reinigende werking. De bladeren van deze plant vind je binnen ons assortiment in verschillende vormen.

Ons aanbod met witte salie

Het is met dit reinigende middel niet zo dat je het maar in één vorm kunt vinden. Witte salie is verkrijgbaar in verschillende vormen die je wel allemaal kunt gebruiken voor het reinigen van een woning. Wij bieden diverse sets aan waarbij de gedroogde bladeren zijn ingewikkeld om zo een stick te vormen. Hiervan hebben wij diverse maten in ons aanbod. Ook bieden wij losse bladeren aan welke je bijvoorbeeld op een wierookbrander kunt neerleggen. Dit is een soort schaaltje waarop je de bladeren veilig kunt laten smoren. Niet iedereen vindt het fijn om met de pure bladeren te werken en daarom hebben wij ook witte salie in andere vormen. Denk hierbij aan kaarsen, wierook en wierook kegels. Ook deze brand je allemaal waardoor er rook vrijkomt in de ruimte waardoor deze gereinigd zal worden van negatieve energie.

Kiezen voor wierook of kaarsen

Niet iedereen zal er zomaar voor kiezen om een ruimte te reinigen met bladeren. Door het branden moet dit goed in de gaten gehouden worden en er bestaat vaak een angst voor brand tijdens het rondlopen ermee. Ondanks dat de kans niet zo groot is met de bladeren kun je ook witte salie gebruiken in een andere vorm. Wierook maakt het branden erg makkelijk. Je steekt het stokje of kegeltje aan, blaast het zachtjes uit en dan zal het gaan smoren. Hierdoor brandt het geheel langzaam op. Gebruik van wierook doe je altijd op een wierookhouder. Zo is het gebruik veilig en kan je hiermee eventueel rondlopen om ook andere ruimten te reinigen. Een kaars maakt het gebruik van witte salie erg makkelijk omdat je deze alleen hoeft aan te steken waarna je er geen omkijken meer naar hebt. Je geniet zo van de geur en werking van de witte salie.

Het reinigen van de ruimte

Soms krijg je bij een bepaalde kamer al direct een negatief gevoel. Dit kan zijn op het moment dat je naar binnen gaat of het kan je opeens overvallen als je al binnen bent. Dit soort negatieve energieën in een ruimte zijn erg vervelend om te ervaren omdat dit erg negatieve gevoelens naar boven kan halen. Als je dit ervaart is het verstandig om de ruimte te gaan reinigen. Dit doe je met witte salie in een van de aangeboden vormen. Het reinigen van de ruimte is niet moeilijk en kan door iedereen gedaan worden. Je brand de witte salie in een veilig bakje. Als dit geheel rookt loop je hiermee rond door de ruimte en je wappert met bijvoorbeeld je hand de rook de ruimte in. Zo verspreid je het door de kamer. Je kunt de witte salie ook een tijdje in de kamer laten staan zodat de rook goed de kamer intrekt.

Jezelf reinigen met witte salie

Naast het reinigen van ruimtes is het ook mogelijk om jouw eigen energie te reinigen met witte salie. Hoe je hiermee werkt is dan eigenlijk hetzelfde. Je zorgt ervoor dat de bladeren branden en er rook vanaf komt. Je gaat met dit geheel op veilige afstand langs alle delen van je lichaam. Hierbij wapper je de rook naar jezelf toe. Het is belangrijk om hierbij geen delen over te slaan. Volg je gevoel hierbij en neem de tijd om negatieve energieën in je lichaam op alle plekken te verdrijven.

Witte salie online bestellen

Als je witte salie wilt gebruiken is het belangrijk om te gaan voor een variant van goede kwaliteit. Door bij ons te bestellen weet je dat je altijd de beste producten in huis haalt die ook nog een ecologisch en fairtrade zijn. Daarnaast heb je ook nog het voordeel dat je ons werkelijk alles kunt vragen, wij zullen dan samen met jou opzoek gaan naar een passend product. Online bestellen is lang niet meer zo lastig als het ooit was en je hoeft niet lang te wachten voordat je jouw bestelling ontvangt. Als je bij ons besteld voor 17:30 uur ontvang je de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al. Reinig jouw woning van alle negatieve energie met de witte salie van Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder