0 Producten

Tijdens meditatie en yoga is er niets fijner als het kunnen genieten van rustgevende geluiden. Een windgong maakt prachtige geluiden die je helpen om dieper te ontspannen. Wij hebben hiervan verschillende varianten in ons assortiment zodat je deze met elkaar kunt combineren naar wens. Als je ons assortiment bekijkt en de omschrijvingen leest zie je direct meer over het product. Je vindt hier onder andere informatie over de klanken, het materiaal en de herkomst. Lees verder en ontdek meer over het gebruik van de windgong tijdens meditatie en het ophangen hiervan. Je zal zien dat dit product het aanschaffen zeker waard is.

Diepere meditatie met een windgong

Bij meditatie is het belangrijk om je te kunnen focussen en zeker in het begin kan dat lastig zijn. Er zijn al snel veel externe afleidingen die dat erg lastig maken. Wanneer je gebruik maakt van een windgong wordt het behouden van de concentratie al een stuk makkelijker. Je kunt meegaan in het geluid en je helemaal tot rust voelen komen. Door de rustgevende klanken zal je merken dat je in een diepere meditatie gaat als eerder en je zal minder afgeleid raken. De windgong draagt op een positieve manier bij aan het verdiepen van de meditatie.

Kom tot rust door het geluid van de windgong

Wanneer een windgong buiten hangt zal deze met de wind rustgevende geluiden maken. Zeker als je verschillende varianten ophangt zal dit een mooi en rustgevend geluid teweeg brengen. Je hoort hierbij verschillende toonhoogtes waardoor het een prachtig geheel wordt. Door de zachte klanken kom je helemaal tot rust tijdens bijvoorbeeld je meditatie of het uitvoeren van de asana’s.

Kiezen uit verschillende producten

Als je kijkt in ons assortiment dan zie je dat wij verschillende opties aanbieden. Hierbij zit er een verschil in de hoogte van de klanken en de melodie die de windgong maakt. Het is belangrijk om te kijken naar jouw karaktereigenschappen en voorkeuren om te bepalen welke windgong het beste bij jou past. Het is uiteraard ook erg leuk om meerdere met elkaar te combineren zodat alle rustgevende klanken bij elkaar komen. Van buiten lijken de producten erg op elkaar maar toch zijn ze allemaal anders. Geluid werkt door op je gevoel en daarom is het zo belangrijk dat je het product aanschaft wat jou aanspreekt qua geluid. Lees voor de aanschaf de omschrijvingen goed door zodat je weet wat je kunt verwachten van het product.

Handgemaakt met bamboe en metaal

Het is altijd geweldig om te weten dat er ergens veel tijd en aandacht in is gestoken. Zo'n windgong voelt direct al veel specialer en waardevoller aan als een fabrieksvoorwerp. De geluiden klinken veel puurder en de afwerking is geweldig. Als je een windgong bij ons besteld weet je altijd zeker dat deze met de hand gemaakt is vanuit bamboe en metaal. Dit gebeurt aan de voet van de Pyreneeën. Bamboe is een sterk materiaal wat in combinatie met het metaal prachtige klanken geeft. Doordat de windgong met de hand is gemaakt zal deze nooit precies hetzelfde zijn als een ander en je weet dat er veel tijd en aandacht aan is geschonken.

Gebruik de windgong met andere producten

Een windgong is ideaal te gebruiken om meditatie te verdiepen. Dit komt door de rustgevende geluiden die deze maakt. Hiernaast kun je ook gebruik maken van andere meditatie accessoires om je te helpen bij het behouden van je focus. Het is namelijk belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens het mediteren. Als je in de buitenlucht wilt gaan genieten van de geluiden van de windgong kan dat wel eens wat fris aanvoelen. Je kunt dan veel baat hebben bij een zacht meditatiekussen en een meditatie omslagdoek om je warm te houden. Zo is het nog makkelijker om focus te bewaren en in een diepere meditatie te gaan.

Het hele jaar door buiten

Het is goed mogelijk om een windgong het hele jaar door buiten te laten hangen. Zolang het weer goed blijft hoef je hier niets aan te doen. Als het koud en nat wordt is het wel belangrijk om het bamboe goed te onderhouden met olie. Deze zal het hout dan beschermen tegen de regen en kou en er dus voor zorgen dat de windgong er net zo goed uit blijft zien als toen je hem net kocht. Geniet het hele jaar van de muzikale tonen die er ontstaan in de wind. Kom het hele jaar tot rust door de mooie geluiden als de wind waait.

Bestel jouw windgong online

Een windgong online bestellen is vandaag de dag makkelijker als ooit. Je lees in de omschrijving precies wat je van het product kunt verwachten. Op de foto zie je hoe het product eruit ziet. Het is haast onmogelijk om een miskoop te doen op deze manier. Tegenwoordig is het online bestellen ook erg snel, als je vandaag besteld voor 17:30 uur heb je de windgong vaak de volgende dag al in huis. Bestel daarom vandaag nog alles wat je wilt uit ons Home & Lifestyle assortiment zodat je er binnen de kortste keren thuis van kunt genieten.

Lees meer
Lees minder