0 Producten

Wanneer je gebruik maakt van bepaalde middelen is het belangrijk om goed te weten waar ze vandaan komen en wat ze doen. Je gaat niet zomaar iets branden in huis in de hoop dat het wat doet. Heilig hout heeft een speciale werking waar veel mensen graag gebruik van maken. Daarom wordt het veel gebruikt om bijvoorbeeld een ruimte te reinigen. Het is voorafgaand wel belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent zodat je het reinigen goed uitvoert. Lees verder en ontdek meer over het gebruik van dit hout. Zo weet je direct of het product geschikt is voor jou en jouw situatie. Wij willen graag dat je tevreden bent over het gebruik en vinden het dan ook erg belangrijk jou van de juiste informatie te voorzien.

Waarvoor dient heilig hout

Heilig hout is afkomstig uit Bursera Graveolens waar de inheemse bevolking gelooft in de krachten van dit hout. Het werd veel gebruikt bij rituelen en ceremonies als reinigend middel. De geur is zacht en rustgevend wat het zo geweldig maakt bij meditatie en het heeft zelfs de eigenschap om een sombere sfeer te verbeteren. Met een klein stukje hout zorg je al voor een warme atmosfeer in huis en het wordt veel gebruikt om negatieve energie uit een ruimte te verdrijven. Door de geweldige werking van dit hout is er veel respect voor het materiaal. Om die reden wordt alleen het hout gebruikt wat op de grond gevallen is en wordt er geen hout van de boom zelf gehaald.

Laten branden op een schaal

Wanneer je aan de slag gaat om een ruimte te reinigen en positieve energie toe te voegen met heilig hout is het erg belangrijk dat je veilig te werk gaat. Het hout moet branden zodat er rook ontstaat maar dit dient wel op een veilige ondergrond te gebeuren. Daarom bieden wij diverse schalen aan welke je veilig kunt gebruiken. Deze zijn gemaakt van niet brandbare materialen waardoor je hierop goed gebruik kunt maken van heilig hout. Met een dergelijke schaal kun je rondlopen om ook in kleine ruimtes te reinigen zodat het volledig ontdaan is van negatieve energie.

Heilig hout geurkaarsen gebruiken

Naast het gebruik van het heilig hout zelf om los te laten branden kan je ook geurkaarsen aanschaffen. Hier komt dezelfde geur vanaf als van het echte hout. Toch is er wel een verschil in gebruik. Wanneer je een kaars laat branden zal deze nooit zoveel rook produceren als wanneer je heilig hout laat branden. De kaars bevat echter geen heilig hout waardoor dit niet hetzelfde effect zal hebben tijdens gebruik.

Bestel heilig hout bij Yogakleding Online

Heilig hout heeft een geweldige werking in elke ruimte. Negatieve energie en gevoelens maken plaats voor warmte, rust en positieve energie. Deze werking is waarom dit hout al zolang gebruikt wordt gebruikt en waarom er veel respect is voor de boom waar het hout vanaf komt. Wij hebben een ruim assortiment met hout, schalen om dit op te branden en geurkaarsen. Lees vooral eens op je gemak de omschrijvingen zodat je weet welke producten het beste bij jou passen. Als je hebt gekozen en je plaatst voor 17:30 uur dan heb jij jouw heilig hout de volgende dag al in huis klaar voor gebruik. Bestel al jouw Home & Lifestyle producten bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder