1 Product

Je vraagt je misschien nu af hoe het kan zijn dat een steen geluk brengt. Hoe kan een klein voorwerp jou helpen in het leven. Dit is echter voor iedereen net weer een beetje anders. Het hebben van een gelukssteen is erg bijzonder omdat het elke keer dat je hem ziet bepaalde gedachtes zal oproepen. Dat alleen is al erg bijzonder natuurlijk. Wij hebben een erg uitgebreid assortiment met allerlei producten van yoga kleding en meditatie spullen tot leuke spirituele cadeaus. Wanneer je een steen gaat aanschaffen is het belangrijk dat je bekend bent met het materiaal en de betekenis van het symbool erop. Lees daarom altijd goed voordat je een product aanschaft.

Een gelukssteen met symbool aanschaffen

Het is je misschien al opgevallen dat wij veel verschillende spirituele cadeaus aanbieden met daarop allerlei symbolen. Deze hebben allemaal een betekenis en dat maakt het soms lastig om te kiezen. Je moet eerst uitvinden wat bij jou past en bij welk symbool jij een goed gevoel krijgt. Daarnaast is het materiaal van de gelukssteen ook erg belangrijk. Mineralen hebben een werking op lichaam en geest en dat is iets om absoluut rekening mee te houden voordat je een product kiest. Of het nou voor jezelf of voor een ander is, dit soort stenen zijn erg mooi maar er moet zorgvuldig mee worden omgegaan.

Chakrastenen voor bewustwording

Er zijn 7 chakra’s, dit zijn energiebronnen in jouw lichaam. De letterlijke betekenis van chakra is wiel, het is een woord afkomstig uit het Sanskriet. Je kunt deze energiebronnen zien als kleine wieltjes welke de energie door je lichaam heen sturen. Als een van de chakra’s uit balans is zal je dit snel merken en daar kan je dan op inspelen. Dit kan je doen op verschillende manieren. Als je mediteert en rust neemt helpt dit al en je kan hier ook je voeding op aanpassen. De chakra stenen en chakra sieraden helpen je om bewuster te zijn van jouw 7 chakra’s.

Gelukssteen in de vorm van een engel

Als je echt het gevoel wilt hebben dat je een engeltje bij je hebt die over je waakt dan is de gelukssteen in de vorm van een engel echt wat voor jou. Deze zijn gemaakt van verschillende materialen met elk een eigen werking op lichaam en geest. Let dus goed op het mineraal welke je aanschaft en wat dit voor jou kan betekenen. Een steen kan geluk brengen maar alleen als je de juiste kiest. Je kunt deze schattige kleine steentjes ergens in huis neerzetten waardoor je ze elke keer ziet of je kunt ervoor kiezen om deze vlakbij je te dragen zodat je overal het effect zal bemerken

Bestel jouw gelukssteen bij Yogawinkel Online

Zoals je hebt kunnen lezen is het aanschaffen van een gelukssteen niet iets wat je zomaar even doet. Niet als je hiermee echt wat wilt bereiken in jouw leven. Dit kan bewustwording zijn maar ook iets anders. Wij hebben een ruim assortiment met producten die allemaal een eigen betekenis, een andere werking en een eigen verhaal hebben. Onze producten kun je voor jezelf kopen of cadeau geven zoals een geluks cadeautje. Bekijk ons assortiment en lees de omschrijvingen voordat je een gelukssteen gaat bestellen. Wanneer je bij ons deze stenen maar ook andere producten zoals yogakleding besteld voor 17:30 uur ontvang je deze vaak de volgende dag al. Bestel daarom vandaag nog hier bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder