0 Producten

Bij yoga en meditatie zijn er een aantal aspecten die erg belangrijk zijn. Hieronder vallen ook de 7 chakra’s. Deze zie je in ons assortiment veel terugkomen op verschillende producten. Deze chakra’s hebben allemaal een eigen betekenis en ze zijn allemaal erg belangrijk voor de balans in je leven. Wij bieden chakra kaarsen aan met hierop het symbool en deze kaars is ook gemaakt in de kleur van de chakra. Als je verder leest leggen wij je meer uit over deze symbolen en hun betekenis evenals het gebruik van de chakra kaarsen tijdens het mediteren. Wij bieden meer als alleen yogakleding aan waardoor je met yoga en meditatie meer de diepgang kunt opzoeken.

Wat zijn chakra’s?

Er zijn 7 chakra’s, dit zijn energiebronnen in jouw lichaam. De letterlijke betekenis van chakra is wiel, het is een woord afkomstig uit het Sanskriet. Je kunt deze energiebronnen zien als kleine wieltjes welke de energie door je lichaam heen sturen. Wat voor energie dit is ligt dus aan de chakra waar het van afkomstig is. Om te zorgen dat je goede energie hebt is het belangrijk dat alle 7 chakra’s in balans zijn. Je zal zeker het verschil merken. Middels mediteren kun je de juiste balans vinden. Hierbij kun je gebruik maken van chakra kaarsen. Hoe je kaarsen gebruikt tijdens meditatie lees je direct.

Het gebruik van chakra kaarsen bij meditatie

Bij meditatie is ontspanning en focus erg belangrijk. Hierbij spelen meerdere factoren een rol. De meditatie accessoires, geuren die je ruikt en bewegingen die je ziet zijn hierbij erg belangrijk. Wij bieden chakra kaarsen aan in alle 7 kleuren met het bijbehorende symbool erop. Kaarsen werken rustgevend en verzorgen een punt om je op te focussen als dat soms wat lastig is. Het in balans krijgen is lastig maar dit is zeker iets wat mogelijk is met meditatie.

Bestel jouw chakra kaarsen bij Yogakleding Online

Wij hebben een ruim aanbod met chakra kaarsen. Hierbij bieden wij alle varianten aan welke je maar kunt wensen. Je kunt de kaarsen bestellen van de chakra’s die je meer in balans wilt brengen of je kunt ze allemaal neerzetten tijdens het mediteren. Deze chakra kaarsen hebben allemaal een heerlijke geur die stimulerend werkt tijdens het mediteren. Als je deze kaarsen online besteld voor 17:30 uur heb je ze de volgende dag al in huis klaar voor gebruik. Bij elk product kun je een duidelijke omschrijving lezen zodat je precies weet met welk chakra je te maken hebt en welke geur de kaars heeft. Bestel jouw chakra kaarsen vandaag nog bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder