Top

Etherische olie - Ylang Ylang Complete 10 ml - Alambika

 • Alambika essentiele olie yling ylang 1
17,80
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Etherische Olie - Ylang Ylang Complete 10 ml
Alambika


Ylang Ylang Compleet (Cananga odorata) is van zuivere therapeutische kwaliteit en biologisch gecertificeerd. De olie is afkomstig uit Madagascar, verkregen uit de bloemen van de Cananga. De naam YlangYlang betekent 'Bloem der Bloemen'. Ylang ylang is verkrijgbaar in diverse olie varianten. Ylang ylang Complete van Alambika bevat alle etherische componenten van de ylang ylang bloemen. YlangYlang olie biedt vertrouwen en geborgenheid. Het zorgt voor een harmonische en rustige sfeer die stimulerend werkt op een goede conversatie, begrip en samenwerking. Voor mensen die stress ervaren is een bad met YlangYlang zeer ontspannend.
Bij de toepassing op de huid altijd mengen met een dragende/basis olie, zoals de Almond Sweet Olie.

Eigenschappen van Ylang Ylang Complete Olie Alambika:

 • Ontspant
 • Zinnenprikkelend
 • Stimulerend
 • Harmonisch, rust
 • Maakt blij
 • Bij onzuivere huid en jeugdpuistjes
 • Geur: rijk, zoet, bloemig, beetje fruitig, maar aardser en lichter dan de anderen ylang ylang varianten
 • Kleur: Kleurloos tot lichtgeel
 • Consistentie: medium dik
 • Extractie: stoomdestillatie
 • Inhoud: 10 ml

Contra indicaties:

 • Een sterke olie, spaarzaam gebruiken. Teveel kan hoofdpijn veroorzaken.

Ingrediënten:

Ecocert gecertificeerd Alambika 100% biologische, pure essentiële Ylang Ylang compleet olie afkomstig uit Madagascar van destillatie.

Gebruik Etherische olie:

Etherische oliën zijn voor uitwendig gebruik. Etherische oliën zijn op twee manieren te gebruiken: door aan te brengen op de huid en/of door inademing middels een oliebrander of diffuser. Je dient etherische oliën nooit rechtstreeks op de huid aan te brengen omdat ze sterk geconcentreerd zijn. Gebruik hiervoor altijd een basis olie (dragende olie) om de etherische olie mee te mengen voordat je het op de huid aanbrengt. Voordat je met het gebruik van etherische oliën begint, lees aandachtig de richtlijnen voor het gebruik van Alambika. Lees hier meer over de verschillende toepassingen van de etherische oliën van Alambika.

Over Alambika - Alchemy of Joy:

Alambika is een 100% pure en biologisch gecertificeerde lijn van etherische oliën en huidverzorgingsproducten. De collectie van Alambika bevat de meest gewilde en gunstige beschikbare ingrediënten uit de natuur die lichaam en geest voeden. 

De oliën van Alambika zijn zuiver en van therapeutische kwaliteit. De oliën bevatten geen toegevoegde synthetische oliën, toxines en onzuiverheden. De planten die zijn gebruikt bij het produceren van de oliën zijn in het juiste milieu gegroeid en op het juiste moment geoogst. De etherische oliën zijn door wetenschappers gecontroleerd op zuiverheid en getest op therapeutische kwaliteit door middel van gaschromatografie.

De etherische oliën worden behandeld als levende moleculen voor nog betere kwaliteit. In het pand waar de oliën worden geproduceerd en opgeslagen is een groot daklicht wat vrij is tot de begane grond. Dit laat de kosmische energie binnen en dit samen met de klassieke muziek die 24 uur per dag te horen is, geeft een niet te evenaren kwaliteit.

Alambika etherische olie


> Alles uit Alambika
> Alles uit Oliebranders


KLANTREVIEWS (0)