Top

Etherische olie - Energy 10 ml - Alambika

 • Alambika essentiele olie energy 1
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
12,30
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Etherische Olie Synergie Blend - Energy 10 ml
Alambika


Creëer een levendige en opwekkende sfeer met de perfecte samenstelling van Bergamot Mint, Rose Geranium en Bergamot. De etherische olie Energy van Almabika is een synergie. Dit betekent: de positieve kant van de samenwerking, door de krachten te bundelen, kan er meer bereikt worden dan bij een individueel product. Het woord synergie komt van het Griekse woord 'synergia', wat 'samenwerking' betekent. Je kunt een aantal druppels verdampen met een oliebrander, diffuser of op een geursteen. Je kunt het ook op de huid masseren. 
Bij de toepassing op de huid altijd mengen met een dragende/basis olie, zoals de Almond Sweet Olie.

Eigenschappen van Energy Olie Alambika:

 • Opwekkend, energiek
 • Bij futloos gevoel, zowel lichamelijk als mentaal
 • Geur: zoet, bloemig, licht kruidig, mint-achtig
 • Kleur: Kleurloos tot lichtgeel
 • Consistentie: dun
 • Extractie: destillatie
 • Inhoud: 10 ml

Contra indicaties:

 • Niet geschikt om in te nemen
 • Contact met de ogen en de huid vermijden
 • Niet langer dan 20 minuten gebruiken
 • Bij zwangerschap en kinderen onder de 3 jaar vermijden

Ingrediënten:

Ecocert gecertificeerd Alambika 100% biologische en wildcrafted Bergamot Mint, Bergamot en Rose Geranium

Gebruik Etherische olie:

Etherische oliën zijn voor uitwendig gebruik. Etherische oliën zijn op twee manieren te gebruiken: door aan te brengen op de huid en/of door inademing middels een oliebrander of diffuser. Je dient etherische oliën nooit rechtstreeks op de huid aan te brengen omdat ze sterk geconcentreerd zijn. Gebruik hiervoor altijd een basis olie (dragende olie) om de etherische olie mee te mengen voordat je het op de huid aanbrengt. Voordat je met het gebruik van etherische oliën begint, lees aandachtig de richtlijnen voor het gebruik van Alambika. Lees hier meer over de verschillende toepassingen van de etherische oliën van Alambika.

Over Alambika - Alchemy of Joy:

Alambika is een 100% pure en biologisch gecertificeerde lijn van etherische oliën en huidverzorgingsproducten. De collectie van Alambika bevat de meest gewilde en gunstige beschikbare ingrediënten uit de natuur die lichaam en geest voeden. 

De oliën van Alambika zijn zuiver en van therapeutische kwaliteit. De oliën bevatten geen toegevoegde synthetische oliën, toxines en onzuiverheden. De planten die zijn gebruikt bij het produceren van de oliën zijn in het juiste milieu gegroeid en op het juiste moment geoogst. De etherische oliën zijn door wetenschappers gecontroleerd op zuiverheid en getest op therapeutische kwaliteit door middel van gaschromatografie.

De etherische oliën worden behandeld als levende moleculen voor nog betere kwaliteit. In het pand waar de oliën worden geproduceerd en opgeslagen is een groot daklicht wat vrij is tot de begane grond. Dit laat de kosmische energie binnen en dit samen met de klassieke muziek die 24 uur per dag te horen is, geeft een niet te evenaren kwaliteit.

Alambika etherische olie


> Alles uit Alambika
> Alles uit Oliebranders


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Tineke (18-07-2017) FullFullFullFullFull Goede kwaliteit olie, erg blij mee.