Top

Etherische Basis olie - Almond sweet 100 ml - Alambika

  • Alambika essentiele olie sweet almond
14,40
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Etherische Basis Olie - Almond Sweet 100 ml
Alambika


De Almond Sweet Olie is de meest gebruikte basis olie. De zoete amandel olie (Prunus Amygdalus) van Alambika is koud geperst, biologisch gecertificeerd en van therapeutische kwaliteit. Je kunt deze olie gebruiken als dragende olie voor etherische en essentiële oliën. Je mengt een aantal druppels Almond Sweet Olie met een etherische olie en gebruikt dit op de huid als massage olie of in bad als badolie.

Eigenschappen van Almond Sweet Olie Alambika:

  • Wordt goed door de huid opgenomen
  • Ideaal als basis voor massage en bad olie
  • Rijk aan vitamine B1, B2, B6 en E, mineralen en fytosterolen
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Te gebruiken bij de droge, schilferige en geïrriteerde huid
  • Inhoud: 100 ml

Ingrediënten:

Eco control Alambika 100% biologische, pure koudgeperste amandelolie Prunus Amygdalus afkomstig uit Frankrijk.

Gebruik Etherische oliën:

Etherische oliën zijn voor uitwendig gebruik. Etherische oliën zijn op twee manieren te gebruiken: door aan te brengen op de huid en/of door inademing middels een oliebrander of diffuser. Je dient etherische oliën nooit rechtstreeks op de huid aan te brengen omdat ze sterk geconcentreerd zijn. Gebruik hiervoor altijd een basis olie (dragende olie) om de etherische olie mee te mengen voordat je het op de huid aanbrengt. Voordat je met het gebruik van etherische oliën begint, lees aandachtig de richtlijnen voor het gebruik van Alambika. Lees hier meer over de verschillende toepassingen van de etherische oliën van Alambika.

Over Alambika - Alchemy of Joy:

Alambika is een 100% pure en biologisch gecertificeerde lijn van etherische oliën en huidverzorgingsproducten. De collectie van Alambika bevat de meest gewilde en gunstige beschikbare ingrediënten uit de natuur die lichaam en geest voeden. 

De etherische oliën worden behandeld als levende moleculen voor nog betere kwaliteit. In het pand waar de oliën worden geproduceerd en opgeslagen is een groot daklicht wat vrij is tot de begane grond. Dit laat de kosmische energie binnen en dit samen met de klassieke muziek die 24 uur per dag te horen is, geeft een niet te evenaren kwaliteit.


De oliën van Alambika zijn zuiver en van therapeutische kwaliteit. De oliën bevatten geen toegevoegde synthetische oliën, toxines en onzuiverheden. De planten die zijn gebruikt bij het produceren van de oliën zijn in het juiste milieu gegroeid en op het juiste moment geoogst. 
De etherische oliën zijn door wetenschappers gecontroleerd op zuiverheid en getest op therapeutische kwaliteit door middel van gaschromatografie.
Alambika etherische olie


> Alles uit Alambika
> Alles uit Oliebranders


KLANTREVIEWS (0)