Top

Dromenvanger Turquoise 50 cm - Schelp

  • Dromenvanger turquoise blauw kopen
  • Dromenvanger turquoise blauw groot bestellen
  • Dromenvangers online kopen
11,50
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Dromenvanger Turquoise 50 cm - Schelp


Deze turquoise/blauwe dromenvanger is bewerkt met zilverkleurig draad, turquoise schelpen en kleine spiegeltjes, die subtiel schitteren in het licht.

De collectie dromenvangers van yogakledingonline.nl zijn bewerkt met schelpen in plaats van veren. Van veren is namelijk moeilijk te controleren of ze op een diervriendelijke, eerlijke en duurzame wijze geleverd worden. De schelpen die voor onze droomvangers gebruikt worden zijn capiz schelpen. Deze schelpen zijn niet bedreigd en komen veel voor in de zee rond de Filippijnen en Indonesie. Van nature is de schelp iets doorschijnend, naturel van kleur, plat en dun. De schelpen worden schoongemaakt (ze bevatten een kleine hoeveelheid eiwitrijk vlees dat vaak als veevoer gebruikt wordt), gedroogd, op maat gesneden en gaan vervolgens in (non-toxic) kleurbaden. De schelpen worden bewerkt in kleine familiebedrijven, waar een strenge controle van goede armbeidsomstandigheden en eerlijke handel is.

De legende van de Indianen vertelt dat wanneer je een dreamcatcher boven je bed hangt of voor het raam, de nare dromen in het net blijven hangen en de mooie dromen hun weg vinden naar de dromer. Een leuk cadeau voor jong en oud! May all your happy dreams come true....

NOTE: vanwege de breekbaarheid van de schelpen worden onze dromenvangers altijd als pakket verzonden, dus niet als brievenbuspost.


• Kleur: Turquoise/blauwe
• Afmetingen: Diameter grootste cirkel 22 cm, totale lengte ca. 50 cm

> Alles uit Dromenvangers
> Alles uit Spirituele Cadeaus

KLANTREVIEWS (0)