Top

Dromenvanger Multicolor 40 cm - Schelp

  • Dromenvanger multicolor kopen
  • Dromenvanger multicolor groot kopen
  • Dromenvangers online kopen
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
10,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Dromenvanger Multicolor 40 cm - Schelp


Deze multicolor dromenvanger is bewerkt met gekleurd draad en schelpen en kleine spiegeltjes, die subtiel schitteren in het licht. Elke multicolor dreamcatcher is uniek en kan dus iets afwijken van de foto's.

De collectie dromenvangers van yogakledingonline.nl zijn bewerkt met schelpen in plaats van veren. Van veren is namelijk moeilijk te controleren of ze op een diervriendelijke, eerlijke en duurzame wijze geleverd worden. De schelpen die voor onze droomvangers gebruikt worden zijn capiz schelpen. Deze schelpen zijn niet bedreigd en komen veel voor in de zee rond de Filippijnen en Indonesie. Van nature is de schelp iets doorschijnend, naturel van kleur, plat en dun. De schelpen worden schoongemaakt (ze bevatten een kleine hoeveelheid eiwitrijk vlees dat vaak als veevoer gebruikt wordt), gedroogd, op maat gesneden en gaan vervolgens in (non-toxic) kleurbaden. De schelpen worden bewerkt in kleine familiebedrijven, waar een strenge controle van goede armbeidsomstandigheden en eerlijke handel is.

De legende van de Indianen vertelt dat wanneer je een dreamcatcher boven je bed hangt of voor het raam, de nare dromen in het net blijven hangen en de mooie dromen hun weg vinden naar de dromer. Een leuk cadeau voor jong en oud! May all your happy dreams come true....

NOTE: vanwege de breekbaarheid van de schelpen worden onze dromenvangers altijd als pakket verzonden, dus niet als brievenbuspost.


• Kleur: Multicolor
• Afmetingen: Diameter grootste cirkel 16 cm, totale lengte ca. 35/40 cm

> Alles uit Dromenvangers
> Alles uit Spirituele Cadeaus

KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

Mirjam (03-12-2016) FullFullFullFullFull Hij is prachtig!! Ben er heel blij mee. Ga er nog meer bestellen om weg te geven. Schelp is veel leuker dan veertjes en de spiegeltjes geven een mooie flikkering op de muur. Mooi afgewerkt ook. Echt met zorg gefabriceerd.

Danielle van de Hoek (19-05-2016) FullFullFullFullFull Deze vrolijke dromenvanger voor mijn nichtje besteld. Ze was er erg blij mee en slaapt nu een stuk lekkerder ;-)

LEUK TE COMBINEREN MET: