Top

Dromenvanger Zwart 30 cm - Schelp

  • Dromenvanger zwart kopen
  • Dromenvanger zwart bestellen
  • Dromenvanger online kopen
  • Dromenvangers raam
  • Dromenvangers online kopen
FullFullFullFullFull
(5 / 3 KLANTREVIEWS)
7,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Dromenvanger Zwart 30 cm - Schelp


Deze zwarte dromenvanger is bewerkt met zilverkleurig draad, zwarte schelpen en kleine spiegeltjes, die subtiel schitteren in het licht.

De collectie dromenvangers van yogakledingonline.nl zijn bewerkt met schelpen in plaats van veren. Van veren is namelijk moeilijk te controleren of ze op een diervriendelijke, eerlijke en duurzame wijze geleverd worden. De schelpen die voor onze droomvangers gebruikt worden zijn capiz schelpen. Deze schelpen zijn niet bedreigd en komen veel voor in de zee rond de Filippijnen en Indonesie. Van nature is de schelp iets doorschijnend, naturel van kleur, plat en dun. De schelpen worden schoongemaakt (ze bevatten een kleine hoeveelheid eiwitrijk vlees dat vaak als veevoer gebruikt wordt), gedroogd, op maat gesneden en gaan vervolgens in (non-toxic) kleurbaden. De schelpen worden bewerkt in kleine familiebedrijven, waar een strenge controle van goede armbeidsomstandigheden en eerlijke handel is.

De legende van de Indianen vertelt dat wanneer je een dreamcatcher boven je bed hangt of voor het raam, de nare dromen in het net blijven hangen en de mooie dromen hun weg vinden naar de dromer. Een leuk cadeau voor jong en oud! May all your happy dreams come true....

NOTE: vanwege de breekbaarheid van de schelpen worden onze dromenvangers altijd als pakket verzonden, dus niet als brievenbuspost.


• Kleur: Zwart
• Afmetingen: Diameter grootste cirkel 11 cm, totale lengte ca. 30/35 cm

> Alles uit Dromenvangers
> Alles uit Spirituele Cadeaus

KLANTREVIEWS (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 KLANTREVIEWS)

Ria (20-02-2017) FullFullFullFullFull Hangt mooi in mijn huis, gekregen van een vriendin en besteld via jullie, leuk!

Yara (19-07-2016) FullFullFullFullFull Heel blij met de mooie dromenvanger !

Angelique (24-05-2016) FullFullFullFullFull Very beautiful the dreamcatchers thank you, great without the feathers