Yoga Sokken | yogakledingonline.nl
0 Producten

Binnen ons assortiment met yoga kleding bieden wij ook yoga sokken aan. Er zijn meerdere redenen waarom deze gedragen worden. Dit is in de eerste plaats voor de grip die ze bieden. De sokken hebben namelijk aan de onderzijde antislip bolletjes waardoor uitglijden wordt voorkomen. Doordat de tenen met deze sokken worden gescheiden worden bewegingen totaal niet belemmerd. Daarnaast is het ook heerlijk om tijdens yoga warme voeten te houden en hiervoor zijn de sokken uiteraard ook perfect geschikt. Met de extra grip en warme voeten kun jij jezelf het best concentreren tijdens de asana’s en het beste halen uit yoga. Lees verder en ontdek meer over ons aanbod.

Betere grip dankzij yoga sokken

Wanneer je oefeningen uitvoert waarbij je balans belangrijk is dan kan uitglijden best wel eens gebeuren. Dit komt dan vaak door een te gladde ondergrond of door het hebben van zweetvoeten. Hierdoor wordt de grip op de grond minder waardoor je dus eerder kan vallen. Dit is op zich al vervelend maar het feit dat dit je ook nog eens uit je concentratie kan halen maakt het extra lastig. Zorg ervoor dat je een goede focus hebt door te zorgen voor goede grip. Dit doe je onder andere met yoga sokken uit ons assortiment yoga kleding dames. Deze hebben aan de onderzijde antislip nopjes waardoor je meer grip krijgt op de vloer.

De hele yogales warme voeten

Veel mensen beoefenen yoga op blote voeten. Hierdoor voel jij je misschien het meest geaard of je hebt het idee dat dit zorgt voor een goede grip. Het hoeft alleen niet altijd zo te zijn dat je het prettig vindt om op blote voeten rond te lopen. Als je snel last hebt van koude voeten kan dat erg onprettig zijn. Met yoga sokken heb je echter evenveel of zelfs meer grip op de vloer en blijven jouw voeten warm. Het dragen van dit soort heerlijk warme sokken zal geen invloed hebben op het uitvoeren van asana’s.

Het ontwerp van de yoga sokken

Yoga sokken lijken uiteraard wel enigszins op de sokken die je waarschijnlijk wel vaker draagt. Toch zijn ze niet helemaal hetzelfde. Dit is eigenlijk al direct te zien. Het is namelijk geen geheim dat de tenen hier allemaal apart in de sok zitten. Dit zorgt ervoor dat jouw voeten veel bewegingsvrijheid houden. Daarnaast hebben de yoga sokken verdeeld over heel de onderkant antislipjes zodat je in elke positie goede grip hebt. Het is een eenvoudig model wat toch erg prettig is om te dragen. Bovendien zijn de sokken ook een leuke aanvulling op je outfit, bijvoorbeeld onder een harembroek.

Extra grip op jouw yoga mat

Vaak wordt een yoga mat gemaakt van een materiaal wat niet glad is. Daarop kun je ook nog een yoga handdoek leggen die eventueel transpiratievocht opvangt wat ook gladheid voorkomt. Zo zijn er meerdere manieren om de grip te vergroten aanvullend op het dragen van de yoga sokken. Het is wel eenvoudig te zeggen dat deze sokken het meest efficiënt zijn in gebruik omdat je ze constant vanzelf mee verplaatst aan jouw voeten.

Het dragen van yoga sokken als beginner

Voor alles is er een begin en zo ook voor het beoefenen van yoga. Wanneer je gevorderd bent is het vasthouden van posities en het vinden van je balans vaak al wat makkelijker. Als beginnend beoefenaar van yoga is wat hulp hierbij meestal wel welkom. Het dragen van yoga sokken is een eenvoudig hulpmiddel om posities vast te houden. Doordat je extra grip hebt op de vloer of op jouw yoga mat zal het vasthouden van een positie minder zwaar aanvoelen. Je voelt je voeten niet langzaam wegglijden waardoor je meer ontspannen kunt staan.

Bestellen van yoga sokken bij Yogakleding Online

Het online bestellen van yoga sokken is tegenwoordig geen hogere wiskunde meer. Je kunt online namelijk alle soorten en maten sokken, maar ook kleding zoals yoga shorts online vinden. Wanneer je iets vanuit ons assortiment besteld kun je bovendien genieten van nog meer voordelen. Bestellen die voor 23:30 uur bij ons binnen zijn worden diezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat jij ze al de volgende dag in huis kunt verwachten. Thuis heb je alle rust om de sokken te passen en uit te testen. En mochten ze toch tegenvallen? Dan kun je ze gratis weer terugsturen. Daarom is online je yoga sokken kopen bij Yogakleding Online zo ideaal. Al vele klanten gingen je voor, dus waar wacht je nog op?

Lees meer
Lees minder