online yoga nidra cursus voor diepe ontspanning | €37

Is Yoga Nidra nieuw voor je of heb je het al eens ervaren, maar wil je het ook graag thuis kunnen toepassen? Dan is deze Online Yoga Nidra Cursus echt iets voor jou! De cursus is ontwikkeld door Melanie en Rolf van het populaire blog 'Happy With Yoga'.

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij complete mentale, lichamelijke en emotionele ontspanning centraal staat. Dit Yoga Nidra programma neemt je stap voor stap mee in de wereld van deze bijzondere diepe ontspanning.

Yoga Nidra Cursus met Melanie en Rolf van Happy With Yoga

Online yoga Nidra Cursus met Rolf en Melanie

Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Yoga betekent 'samenbrengen' of 'verbinden'. En Nidra betekent 'slaap'.

Bij Yoga Nidra balanceer je als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Tijdens Yoga Nidra lijkt het namelijk alsof je slaapt, maar je bewustzijn is aan het werk op een dieper niveau. 

Je werkt naar deze diepe staat van ontspanning toe door middel van een aantal systematische visualisaties en oefeningen.

Je komt mentaal, fysiek en emotioneel tot een diepe ontspanning en komt in een hele ontvankelijke staat.

 

Inhoud van de Online Yoga Nidra Cursus

 

  • Deze online cursus bevat 7 Audio Yoga Nidra sessies van verschillende lengtes. De langere sessies brengen je 'dieper' in ontspanning en de korte sessies zijn ideaal voor als je bijvoorbeeld niet zoveel tijd hebt.

  • Bij de cursus ontvang je een handig E-book met uitleg over alles wat je moet weten over Yoga Nidra.

  • Als bonus ontvang je ook nog 3 korte online yoga sessies (twv 27 euro), want het kan prettig zijn om voorafgaand aan een Nidra sessie een aantal Yoga houdingen te doen.

  • En je krijgt, als je dit leuk vindt, toegang tot een leuke community mede-yogi's via de besloten facebook groep van Happy With Yoga.


Bekijk hieronder een filmpje, waarin Rolf een korte uitleg geeft over het Yoga Nidra Programma:
Wat kost de Online Yoga Nidra Cursus?


kosten yoga nidra lessenDe 7 audio Yoga Nidra sessies, het e-book met uitgebreide uitleg over Yoga Nidra, de 3 yoga sessie bonusvideo's kosten samen nu slechts 37 euro (in plaats van 87 euro). Dat is een fijne prijs voor een uitgebreide Yoga Nidra cursus die je altijd en overal kunt beluisteren op jouw moment! Klik hier om je direct aan te melden.

Hoe hebben wij de Yoga Nidra cursus ervaren?


Natuurlijk hebben wij ook zelf de Yoga Nidra Sessies gevolgd :-). Want elke 'product' in onze webwinkel, 'testen' we het eerst, zodat we precies weten wat we aanbieden.

We hebben de Nidra audio sessies als heel ontspannen en diepgaand ervaren. Ook het e-book legt duidelijk uit wat Yoga Nidra nu precies is.

In het begin vielen sommigen van ons in slaap tijdens een sessie :-). Maar we kunnen met zekerheid zeggen dat naarmate je het vaker beoefent, het steeds beter gaat en je echt enorm veel profijt hebt van het beoefenen van Yoga Nidra. Oefening baart kunst!

Wij zijn dus groot fan van deze Online Yoga Nidra Cursus! Het is een toegankelijke, kwalitatief goede en uitgebreide cursus! Het voordeel van een online audio cursus is ook dat je het kunt volgen wanneer het jou uitkomt, heel ontspannen op je eigen tempo, en lekker thuis.

 

Yoga Nidra

Aanmelden Yoga Nidra Cursus