online yoga cursus voor beginners | Slechts €57 voor 9 lessen, e-book en Gratis Bonuslessen

Begin je net met Yoga begonnen, wil je yoga thuis beoefenen of zou je graag de basishoudingen van jouw Yoga practice willen verbeteren? Dan is deze online Yoga Lessen van het populaire blog Happy with Yoga echt iets voor jou! De Yoga cursus is online en bestaat uit 9 yogalessen van ongeveer een uur, een super handig e-book met de 25 belangrijkste houdingen, bonusvideo's en losse series.

Online Yoga Beginnerscursus met Melanie en Rolf van Happy With Yoga

Online Yoga cursus van Happy With Yoga

 

Deze Stap voor Stap beginners cursus is ontwikkeld door Melanie en Rolf van het populaire blog Happy With Yoga. Het bestaat uit 9 online yogalessen, een fijn e-book met afbeeldingen en uitleg over de 25 belangrijkste basishoudingen.

Daarnaast geeft de cursus ook toegang tot losse yoga series en een aantal bonus-video's, bijvoorbeeld over Yoga filosofie en de ademhaling.

Wij raden deze donw to earth cursus van harte aan en ons team heeft het uiteraard ook zelf met veel plezier gevolgd!

 

 

Inhoud van de online Yoga Stap voor Stap Cursus

Online yoga cursus voor beginners

Deze uitgebreide cursus voor beginners bevat 9 online lessen van ongeveer een uur. Beginnende Yogi's leren in deze stap voor stap cursus alle basishoudingen van Yoga en kunnen op deze manier lekker thuis, wanneer zij het willen en op hun eigen tempo aan de slag met Yoga.

Bij de cursus krijg je bonusvideo's over de ademhaling en Yoga filosofie, losse Yogaseries en een E-book met uitleg en afbeeldingen van de 25 belangrijkste houdingen.

En je krijgt toegang tot een leuke community mede-yogi's, zowel via het ledengedeelte van de cursus of, als je dat leuk vindt, via de besloten facebook groep van Happy With Yoga.


Bekijk hieronder een kort filmpje over het Ledengedeelte van de Yogacursus 'Stap voor Stap':
Wat kost de Online Yoga Cursus?


De 9 online yogalessen van ongeveer een uur, het e-book met de 25 belangrijkste houdingen, de bonusvideo's en losse series kun je aanschaffen voor een hele mooie prijs.

Normaal kost de cursus 97 euro, maar als totaalpakket betaal je nu slechts 57 euro! Dat is een een kleine investering voor een uitgebreide yoga cursus waar je altijd op terug kunt vallen.


Aanmelden online Yogalessen Happy with Yoga


Wat vinden wij van de cursus?


Natuurlijk hebben wij ook zelf de cursus gevolgd :-). Want zoals elke 'product' in onze webshop, 'testen' we het eerst, zodat we precies weten wat we aanbieden.

Nu hadden we al verwacht dat de cursus super zou zijn, want wij kennen Rolf en Melanie ook persoonlijk en weten dus dat het fijne docenten zijn.

Met groot enthousiasme tippen we je dus op deze Online Yoga Cursus! Het is echt een toegankelijke, overzichtelijke en uitgebreide cursus! Het voordeel van een online cursus is ook dat je het kunt volgen wanneer het jou uitkomt, heel ontspannen op je eigen tempo, en lekker thuis.

Happy With Yoga en Yogakledingonline.nl werken regelmatig samen om onze passie voor Yoga te delen met zoveel mogelijk yogi's en yogini's. Zo schrijft Rosa maandelijks een artikel voor Happy With Yoga en is Melanie regelmatig te zien in de nieuwste oufits uit onze online yogawinkel.

Voor iedereen die Melanie en Rolf nog niet kent, hieronder een kort filmpje van deze enthousiaste docenten in 'yoga-actie':

We wensen je veel plezier met de cursus!
Namaste, Rosa van Yogakledingonline.nl

 

online yoga lessen
Aanmelden online Yogalessen Happy with Yoga