online mindfulness cursus | Slechts €37 + Gratis Bonus

Ben je een piekeraar, zit je niet helemaal lekker in je vel, heb je last van een burn-out of depressie? Wil je meer controle hebben over je gedachten en zorgen en een focus op de mooie dingen in het leven? Dan is deze 8-weekse Online Mindfulness Cursus echt iets voor jou!

In 8 weken tijd ga je Mindfulness structureel integreren in het dagelijks leven. Je leert technieken die je helpen om van chaotisch en gestressed naar rustig en happy te gaan.

Online Mindfulness Cursus voor het dagelijks leven

Online Mindfulness Cursus van Happy With Yoga
Deze online cursus is ontwikkeld door Yoga- en Mindfulness-docent Rolf van het populaire blog Happy With Yoga. Het bevat praktische oefeningen, video’s en audiobestanden om je brein weer in topconditie te brengen.

Wij van Yogakledingonline.nl hebben de cursus natuurlijk ook gevolgd en zijn er heel enthousiast over. De bonus 'Mindfulness op het Werk' passen wij dagelijks toe op kantoor :-).

Ook stagiaires laten we op deze manier kennis maken met Mindfulness. Het is een toegankelijke cursus voor jong en oud, voor beginners en ervaren beoefenaars!


 

Inhoud van de Mindfulness Cursus

Online mindfulness cursus
Deze uitgebreide cursus bestaat uit twee onderdelen, namelijk dagelijkse emails en video- en audio-bestanden met praktische oefeningen.

Gedurende 8 weken, ontvang je elke dag een e-mail met uitleg en een Mindfulness oefening. Je bent dagelijks maximaal 30 minuten met de oefeningen bezig, meestal minder. Elke week behandelen we een ander aspect van Mindfulness. Zo kun je stap voor stap Mindfullness toe gaan passen in het dagelijks leven.

 

MindfulnessBij elke week horen verschillende oefeningen. Je ontvangt audio- en video- bestanden met Mindfulness oefeningen. Het is een dagelijks stappenplan, die jou gaan helpen om elke dag anders om te gaan met je gedachten.


Bij de cursus krijg je ook nog een bonus: 'Mindfulness op het werk'. Je leert praktische tips en oefeningen die je dagelijks kunt toepassen om je niet te laten meeslepen door de dagelijkse hectiek op je werk.

 

Wat kost de Online Mindfulness Cursus?


De 8 weken durende cursus met de dagelijkse emails boordevol praktische tips, de audio bestanden, de video bestanden en de mini-bonuscursus Mindfullness op het Werk kun je voor een mooie prijs aanschaffen. Je kunt het onbeperkt terug kijken, lezen en luisteren wanneer je maar wilt.

Normaal kost de cursus 87 euro, maar als totaalpakket betaal je nu slechts 37 euro! Dat is een een kleine investering voor een uitgebreide Mindfulness Cursus waar je altijd op terug kunt vallen.

Mindfulness Online lessen


Aanmelden Mindfulness Cursus Happy with Yoga