online cursus nidra reis door de chakra's | €87

Deze cursus van Happy with Yoga combineert de effectieve Yoga Nidra techniek met de een reis door de 7 chakra's. Yoga Nidra is een methode waarbij systematisch complete lichamelijk, mentale en emotionele ontspanning centraal staat. De zeven (hoofd) chakra's in ons lichaam zijn draaikolken van energie die elk invloed hebben op bepaalde lichaamsfuncties en emoties.

Cursus 'Reis door de Chakra's' met Rolf en Melanie van Happy With Yoga

Online yoga Nidra Cursus met Rolf en Melanie

In de online Yoga Nidra Chakra cursus maak je onder begeleiding van Rolf en Melanie een reis door de zeven chakra's. De Yoga Nidra techniek wordt teogepast om op elk energie level van een bepaalde chakra diepe ontspanning te ervaren.

Yoga Nidra bestaat uit twee woorden (Sanskriet). Yoga betekent 'samenbrengen' of 'verbinden'. En Nidra betekent 'slaap'. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. 

Je werkt stap voor stap naar een zeer diepe staat van ontspanning toe door middel van systematische visualisaties en oefeningen. Op deze manier kom je in een zeer ontvankelijke staat. En in die staat kun je efectief werken aan jouw chakra's.

 


Wat leer je in de Cursus?

 • Een hele bewuste diepe ontspanning te vinden
 • Hoe het chakra systeem werkt en functioneert
 • Wat de belangrijkste eigenschappen en karakteristieken zijn van ieder chakra
 • Wat de energie van chakra’s uit balans brengt
 • Hoe je de energie van een chakra weer in balans brengt
 • Wat Yoga Nidra is en welke relatie het heeft met de chakra’s
 • Hoe je beperkende overtuigingen en programmeringen verandert naar overtuigingen en intenties die bijdragen aan gezondheid, geluk en kracht

Aanmelden 

 

Inhoud van de Online Yoga Nidra Cursus

 • 5 diepe en transformatieve chakra Yoga Nidra audio sessies te beluisteren op alle apparaten
 • Uitgebreide cursushandleiding van ‘Reis door de chakra’s'
 • Praktisch werkboek voor elk van de 7 chakra’s
 • Instructievideo’s die je helpen het meeste uit de cursus te halen
 • Toegang tot een enthousiaste en toegewijde Facebook community (optioneel)
 • Begeleiding van professionele Yogadocenten (Melanie en Rolf)
 • Onbeperkt en overal toegang tot de inhoud van de cursus en toekomstige updates

 


Wat kost de Online Yoga Nidra Cursus?


De 5 audio Chakra Yoga Nidra sessies, de cursushandleiding, het werkboek en de instructievideo's kosten samen nu slechts 87 euro. Een mooie prijs voor een uitgebreide cursus die je altijd en overal kunt beluisteren! Klik hier om je direct aan te melden.


Chakra Nidra Cursus online volgen
Hoe hebben wij de Cursus 'Reis door de Chakra's' ervaren?


Wij van Yogakledingonline.nl waren heel nieuwsgierig naar deze nieuwe cursus van Rolf en Melanie. We hebben namelijk allemaal de Yoga Nidra cursus gevolgd (deze kun je hier vinden). We waren heel benieuwd hoe we de toevoeging van de Chakra's zouden ervaren.

Niet iedereen hier op kantoor is thuis in de '7 chakra's' of is een ervaren yogini. De werkboeken waren dus echt een uitkomst. Op een leuke manier leer je zo veel over elk energiepunt van je lichaam. De audiosessies waren heel kalm en lang, zodat je echt de tijd krijgt om die diepe ontspanning te bereiken (want dat is moeilijker dan je denkt).

We hebben de sessies als heel ontspannen en diepgaand ervaren. Én veel geleerd over de 7 belangrijkste chakra's is ons lichaam. En natuurlijk is het heel fijn dat je de cursus altijd weer opnieuw kunt inzien en beluisteren, waardoor je het steeds beter onder de knie krijgt. De Yoga Nidra Chakra cursus is dus echt een aanrader en onze ervaringen zijn super! Ook als je nog niet bekend bent met ofwel Yoga Nidra, ofwel de Chakra-leer. Melanie en Rolf leggen alles duidelijke en rustig uit.

 

Chakra Cursus

Aanmelden Yoga Nidra Chakra Cursus