Top

Bolster Rechthoek - Zevende Chakra (Violet) - Yogi&Yogini

20% KORTING
  • Bolster rechthoek chakra 7
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
€ 34,95
27,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Bolster Rechthoek - Zevende Chakra (Violet) 

Yogi&Yogini


De Bolster Rechthoek - Zevende Chakra (Violet) - zevende Chakra, Sahasrara - is gemaakt van stevig katoen en heeft een sterke ritssluiting aan de (zwarte) onderkant en een handvat van 5 cm breed katoen, geborduurd met het 7e chakra symbool. De binnenhoes met rits is gevuld met boekweitkaf. De bolster kan ook goed gebruikt worden als meditatiekussen. Je kan de bolster zelf bijvullen met boekweitkaf, wat in onze shop verkrijgbaar is in 3 hoeveelheden: 200/500/1000 gram.


Hoe gebruik ik een yoga bolster?
Een yoga bolster is een compact kussen, in ronde of rechthoekige vorm. Een bolster is ontworpen voor het ondersteunen van onder andere de rug, nek, onderrug en knieholtes, armen en benen tijdens specifieke yogahoudingen met een herstellende werking en bij bepaalde actieve yogahoudingen/asana's. Ook voor meditatie sessies kunnen bolster een handig hulpmiddel zijn, denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van de knieen (en daarmee het bekken) in de lotus houding. De boekweitkaf vulling van de bolsters kan naar wens bijgevuld of verminderd worden.

Betekenis 7e Chakra:
Het zevende chakra is verbonden met het alwetende, kosmisch bewustzijn en voorbij geconditioneerd denken en handelen. Door meditatie en gebed geven we ons over aan het verlichte ´zijn´ en ervaren volkomen geluk


• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Paars met rood handvat
• Afmetingen: 38 cm x 28 cm x 15 cm

• Materiaal: 100% katoen
• Garantie: 12 maanden

Beschikbaar in de volgende kleuren:

bolster-zwart-yogi-yogini


> Alles uit Yoga Bolsters
> Alles uit Yoga Artikelen
> Alles uit Meditatie Artikelen
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Carlijn (03-05-2016) FullFullFullFullFull Ik shop behoorlijk veel online, maar qua service zijn jullie top zeg! Had wat hulp nodig bij een bolster en ik kwam met hulp van Shanna op deze uit, hij bevalt heel goed kan ik je zeggen, dus bedankt hiervoor en tot snel weer!