Top

Bolster Rechthoek - Zesde Chakra (Indigo) - Yogi&Yogini

20% KORTING
  • Bolster rechthoek chakra 6
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
€ 34,95
27,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Bolster Rechthoek - Zesde Chakra (Indigo) 

Yogi&Yogini


Deze paarse rechthoekige bolster (Zesde Chakra, Ajna) is gemaakt van stevig katoen en heeft een sterke ritssluiting aan de (zwarte) onderkant en een handvat van 5 cm breed katoen, geborduurd met het 6e chakra symbool. De binnenhoes met rits is gevuld met boekweitkaf. De bolster kan ook goed gebruikt worden als meditatiekussen. Je kan de bolster zelf bijvullen met boekweitkaf, wat in onze shop verkrijgbaar is in 3 hoeveelheden: 200/500/1000 gram.


Een yoga bolster is een compact kussen, in ronde of rechthoekige vorm. Een bolster is ontworpen voor het ondersteunen van onder andere de rug, nek, onderrug en knieholtes, armen en benen tijdens specifieke yogahoudingen met een herstellende werking en bij bepaalde actieve yogahoudingen/asana's. Ook voor meditatie sessies kunnen bolster een handig hulpmiddel zijn, denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van de knieen (en daarmee het bekken) in de lotus houding. De boekweitkaf vulling van de bolsters kan naar wens bijgevuld of verminderd worden.

Betekenis 6e Chakra:
Het zesde chakra, ook wel derde oog genoemd, is het centrum van je psychische kracht. Je ware zelf in contact met eindeloze energiebronnen, compassie en kracht om je idealen te verwezenlijken.


• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Paars met blauw handvat
• Afmetingen: 38 x 28 x 15 cm

• Materiaal: 100% katoen
• Garantie: 12 maanden

Beschikbaar in de volgende kleuren:

bolster-zwart-yogi-yogini> Alles uit Yoga Bolsters
> Alles uit Yoga Artikelen
> Alles uit Meditatie Artikelen
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Vera (19-05-2016) FullFullFullFullFull Dankjewel Michelle.