Top

Bolster Rechthoek - Vierde Chakra (Groen) - Yogi&Yogini

20% KORTING
  • Bolster rechthoek chakra 4
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
€ 34,95
27,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Bolster Rechthoek - Vierde Chakra (Groen) 

Yogi&Yogini


DeBolster Rechthoek - Vierde Chakra (Groen) - Vierde Chakra, Anahata - is gemaakt van stevig katoen en heeft een sterke ritssluiting aan de (zwarte) onderkant en een handvat van 5 cm breed katoen, geborduurd met het 4e chakra symbool. De binnenhoes met rits is gevuld met boekweitkaf. De bolster kan ook goed gebruikt worden als meditatiekussen. Je kan de bolster zelf bijvullen met boekweitkaf, wat in onze shop verkrijgbaar is in 3 hoeveelheden: 200/500/1000 gram.

Wat is een yoga bolster?

Een yoga bolster is een compact kussen, in ronde of rechthoekige vorm. Een bolster is ontworpen voor het ondersteunen van onder andere de rug, nek, onderrug en knieholtes, armen en benen tijdens specifieke yogahoudingen met een herstellende werking en bij bepaalde actieve yogahoudingen/asana's. Ook voor meditatie sessies kunnen bolster een handig hulpmiddel zijn, denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van de knieen (en daarmee het bekken) in de lotus houding. De boekweitkaf vulling van de bolsters kan naar wens bijgevuld of verminderd worden.

Betekenis 4e Chakra:

Het vierde Chakra ook wel "het hart chakra" is het centrum van mededogen en liefde. Als je pijnlijk geraakt bent in leven en liefde, is je eerste impuls je hart te sluiten. Probeer je hart te openen, je pijn te verwijderen en liefde te laten stromen.


• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Groen met blauw handvat
• Afmetingen: 38 cm x 28 cm x 15 cm

• Materiaal: 100% katoen
• Garantie: 12 maanden

Beschikbaar in de volgende kleuren:

bolster-zwart-yogi-yogini> Alles uit Yoga Bolsters
> Alles uit Yoga Artikelen
> Alles uit Meditatie Artikelen
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Elie (29-04-2016) FullFullFullFullFull LEuk de vierkangte bolsters!
damkjewel1