Top

Boeddhistisch Kleurboek Voor Volwassenen

  • Boeddhistisch kleurboek voor volwassenen
  • Boek 1
  • Boek 2
  • Boek 3
FullFullFullFullFull
(4.5 / 2 KLANTREVIEWS)
14,95
Levertijd:: 1 werkdag


Boeddhistisch Kleurboek Voor Volwassenen


Mandala’s, lotusbloemen, afbeeldingen van Boeddha en het dharma wiel voeren ons van India naar Tibet, via Sri Lanka naar Thailand, Cambodja, Laos en Birma - en uiteindelijk door China en Japan. Deze 100 motieven en ontwerpen geïnspireerd door de boeddhistische wereld, nodigen je uit om twee van de belangrijkste wegen uit deze filosofie te ontdekken: de juiste aandacht en juiste concentratie.

De 'creatieve therapie' als anti-stressmiddel heeft overal ter wereld steeds meer succes: het maken van prachtige kunstwerken heeft een positieve en ontspannende werking. De verschillende delen uit deze serie zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan, zowel in Groot-Brittannië en Frankrijk, waardoor het een waar boekhandel-fenomeen is geworden. Maak de prachtige illustraties compleet door ze in te kleuren, en gebruik je creativiteit en concentratievermogen om zo een beter humeur te krijgen. Elk boek is verdeeld in twee delen: de kleurplaten aan het begin worden gevolgd door pagina’s met scribbles. Zelfs beginnende kunstenaars kunnen hier iets bijzonders maken!

• Pagina's: 128
• Afmetingen: 21 x 29,7 cm
• Binding: hardcover, illustraties in zwart-wit

> Alles uit Spirituele Cadeaus
> Alles uit Notitieboeken


KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (4.5 / 2 KLANTREVIEWS)

Naomi (30-10-2015) FullFullFullFullFull Werkt heerlijk ontspannend, echt anti stress kleuren! :D

Merel (13-10-2015) FullFullFullFullEmpty Zojuist dit kleurboek binnen gekregen, kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan!