Acties en kortingscodes van yoga kleding online

Acties en kortingscodes van yoga kleding online

Er zijn vele momenten die gevierd moeten worden en daarom vind je hier regelmatig te gekke acties terug. Houdt onze actie pagina dus goed in de gaten en shop de pareltjes uit onze collecties met fijne kortingen.

kortingscode Yogakleding online

 

Yeah! We hebben een compleet vernieuwde shop en dat vieren we met een mooie kortingsactie!

Hoe werkt een kortingscode?

Vul de code in bij de eerste stap van de winkelwagen bij 'Kortingscode toevoegen'. De korting wordt direct verrekend voordat je naar de betaal-omgeving gaat. Met de code HOERA ontvang je 10 euro ckorting bij besteding vanaf 50 euro (excusief verzendkosten). De code is geldig op het hele assortiment, maar kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes. Je kunt maximaal 1 code per bestelling invoeren.

PS: Op 16 augustus zijn we live gegaan met onze shop in een compleet nieuw jasje! Dit was een enorm project. Heel veel is goed gegaan, maar sommige dingen op onze wishlist zijn nog niet gerealiseerd. Bijna alle artikelen staan online, maar we zetten nog de laatste puntjes op de i. Je kunt vanaf nu gewoon shoppen in onze online winkel, en de levertijd is 1 werkdag, maar mischien kom je heel af en toe ontbrekende info of afbeeldingen tegen, we zijn er druk mee bezig!

Lees hier meer over de overstap, waar belangrijke punten voor jou als klant op een rij staan.

 

Lees meer
Lees minder